Slider Image

Schilderwerken

Kan uw woning ook wel een nieuwe kleurtje gebruiken? Een schilderbeurt kan veel veranderen aan de uitstraling van uw woning. Met onze jarenlange ervaring kunt u bij van der Veer schilderwerken rekenen op een professioneel afwerking van uw woning. Wij verzorgen onder andere binnen en buiten schilderwerk. In de meeste gevallen is uw buitenschilderwerk eens in de 5 jaar aan de beurt. Door sterk wisselende weersomstandigheden kan dit ook langer of korter zijn. Daarnaast heeft de ligging van de woning ook een sterke invloed op de levensduur. Een gevel aan de kant van de zon is vaker aan de beurt dan een in de schaduw.

Binnenschilderwerk is beter beschermt tegen weersomstandigheden en gaat in de regel dan ook langer mee. Naast een mooi aanzicht zorgt een door ons vakkundig aangebracht schilderwerk ook voor bescherming van uw hout- en stucwerk. Er treed minder houtrot op en uw muren gaan langer mee wat op den duur ook kosten voor uw bespaart.

Begint uw schilderwerk in de loop der jaren er vaal en verkleurd uit te zien? Komen er houtrot, blaasjes of scheurtjes voor? Dan is het tijd om het schilderwerk te onderhouden. Als u er op tijd bij bent dan kunnen wij dat met kleine bijwerking  voor u doen. Mocht het toch onverhoopt meer zijn, dan kunt u bij ons altijd terecht voor een volledige renovatie. Weet u niet zeker of het compleet gerenoveerd dient te worden of dat er een kleine bijwerking voldoende is? Daar weten wij wel raad mee!
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

 

 

U kunt bij van der veer Schilderwerken ook terecht voor:

*Wandafwerking
*Behangen
*Latex spuiten
*Spackspuiten
*Stucwerken
*Glasvlies behang

 

Indien u nog vragen heeft, aanvullende informatie wenst of een geheel vrijblijvende offerte wilt aanvragen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.