Slider Image

Latex spuiten

Met latex spuiten zorgen wij voor een effen resultaat van uw wanden. Met onze jarenlange ervaring in latex spuiten zorgen wij er uit dat uw muren er perfect uit komen te zien. Met een eindresultaat dat veel egaler is dan welke muurverf dan ook. Latexspuiten is ideaal bij grote ruimtes en is in de meeste gevallen ook de voordeligste keuze doordat het minder arbeidsintensief is dan rollen van uw wanden.

 

Wandafwerking

De sfeer van uw kamer wordt bepaald door de afwerking van uw wanden. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten afwerkingen om uw woning te verfraaien. Afhankelijk van de ruimte kan dit onder andere behang, stucwerk of latex spuiten zijn.

 

Stucwerken

Nog steeds de meeste gekozen ondergrond is het gladde stucwerk. Doordat de dikte makkelijk bepaald kan worden is het makkelijk om oneffenheden weg te scheuren. Hoe minder egaal u huidige muur hoe dikker de laag moet worden. Wij kunnen altijd bij u kijken hoe dik de laag op uw muur moet zijn om een zo egaal mogelijke muur te bewerkstelligen.

 

Spackspuiten

Een fijne of grove structuur aan uw wand wordt bereikt door het spackspuiten. Door een bepaalde pasta te vermengen met lucht wordt er door nevel uit de machine gespoten. Een relatief goedkope optie die voornamelijk voorkomt bij plafonds. Heeft u het liever op de wanden dan is dat uiteraard ook mogelijk.