VAN DER VEER SCHILDERWERKEN: KWALITATIEVE SCHILDER NIEUWEGEIN

Bent u op zoek naar een betrouwbare schilder in Nieuwegein? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Van der Veer Schilderwerken is een zeer ervaren schildersbedrijf dat graag voor u aan de slag gaat. Met een likje verf aan de binnen- en buitenkant zorgen we ervoor dat uw woning of kantoorpand weer als nieuw is en er weer jaren tegenaan kan. Binnen de kortste keren geniet u van een prachtige metamorfose. Door onze ruime ervaring en vakkennis kunt u rekenen op een prachtig resultaat. Wilt u meer informatie? Lees meer hieronder over veelzijdige schilder in Nieuwegein.

kwalitatieve schilderwerken door schilder Nieuwegein

VEELZIJDIGE SCHILDER NIEUWEGEIN

Bij Van der Veer Schilderwerken weten we dat een trap die intensief gebruikt wordt, om een andere aanpak vraagt dan kozijnen of muren. Bovendien weten we raad met veel verschillende oppervlakten. Wist u dat we bijvoorbeeld ook metalen voorwerpen schilderen? Denk hierbij aan garagedeuren en boten. Ook steenachtige en houten ondergronden zoals de buitenkant van uw huis schilderen we met veel plezier. Door goede materialen te gebruiken kunnen we uw huis bovendien beschermen tegen weersinvloeden. Daarnaast maakt u met een onderhouden gevel natuurlijk ook een goede indruk. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

 • Wandafwerking: wanden zijn het visitekaartje van uw woning en zeer bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Of het nu gaat om stucwerken, schilderwerken of een combinatie: wij helpen u graag verder.
 • Behangen: met ruime keuze uit patronen, prints en kleuren kunt u alle kanten opgaan met behang. Binnen de kortste keren realiseren wij een groots effect. Wij gaan graag voor u aan de slag, u kunt rekenen op een strak eindresultaat.
 • Latex spuiten: voor een strakke afwerking kunt u ook kiezen voor latex spuiten. In tegenstelling tot traditioneel sauzen of rollen geeft latex spuiten geen aanzet. U geniet van een strakke en frisse wandafwerking. Neem vooral contact op om meer informatie in te winnen over deze tactiek.
 • Spackspuiten: voor een unieke afwerking kiest u voor spackspuiten. Deze decoratieve wandafwerking met korrelstructuur zorgt voor een stijlvol en warm geheel. U kunt kiezen voor een fijne of grove korrel. Wij garanderen een fraai resultaat.
 • Stucwerken: of u nu een nieuwbouwwoning heeft gekocht die aan een afwerking toe is, of wanneer een renovatie op de planning staat: wij helpen u graag verder met stucwerken op maat.
 • Glasvlies behang: glasvlies behang, ook wel renovlies behang genoemd, is zeer kwalitatief en breed in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer een beschadigde muur moet worden weggewerkt. Ook is het zeer gemakkelijk over te schilderen. Zo kunt u eenvoudig veranderen van interieur.

KWALITATIEVE VERF VAN HOOGSTAANDE MERKEN

Omdat we alleen het beste willen voor onze klanten maken we hiervoor gebruik van verf van Sikkens en Sigma. Deze verf wordt in samenwerking met verschillende bouwbedrijven in Amsterdam gemaakt. Zo kunnen we u duurzaamheid garanderen. Ook denken we altijd met u mee en adviseren we, zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten, graag over de verschillende mogelijkheden. Kwaliteit wordt niet alleen vertaald naar een duurzaam resultaat: u ziet het ook terug in de diepte van onze prachtige verfkleuren. Bekijk alvast onze realisaties om inspiratie op te doen. De producten waar wij mee werken zorgen steeds voor hoogwaardige oppervlakte bescherming en een strakke afwerking terwijl het milieu zo min mogelijk wordt belast.

SCHILDER NIEUWEGEIN: DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Wanneer u ons inschakelt kunt u rekenen op transparante, duidelijke afspraken. Ons team van harde werkers gaat graag voor u aan de slag. Wij zijn pas tevreden met het eindresultaat wanneer u dat ook bent. Volgens de regels van de kunst leveren wij fraaie werken op waardoor wij al veel tevreden klanten op ons lijstje hebben staan. Doe een beroep op ons en ervaar het zelf! Ook kunt u steeds rekenen op scherpe prijzen. In de winter, van november tot februari, kunt u bij deze schilder in Nieuwegein zelfs gebruik maken van een winterkorting. Wij maken altijd een uitgebreide offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien bieden we twee jaar garantie op binnenschilderwerk en drie jaar op buitenschilderwerk. Neem alvast een kijkje in de galerij om inspiratie op te doen.

Meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! U kunt terecht in Nieuwegein, Houten, Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: +316 140 24 409

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht