Schilder Nieuwegein

Stel u bent op zoek naar een betrouwbare schilder in Nieuwegein. Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.Van der Veer Schilderwerken is een zeer ervaren schildersbedrijf. Met een likje verf aan de binnen- en buitenkant zorgen we ervoor dat uw woning of kantoorpand weer als nieuw is en er weer jaren tegenaan kan. Wilt u meer informatie? Lees meer hieronder over veelzijdige schilder Nieuwegein.

VEELZIJDIGE SCHILDER NIEUWEGEIN

Bij Van der Veer Schilderwerken weten we dat een trap die intensief gebruikt wordt, om een andere aanpak vraagt dan kozijnen of muren. Bovendien weten we raad met veel verschillende oppervlakten. Wist u dat we bijvoorbeeld ook metalen voorwerpen schilderen? Denk hierbij aan garagedeuren en boten. Geen boot? Geen probleem! Ook steenachtige en houten ondergronden zoals de buitenkant van uw huis schilderen we met veel plezier. Door goede materialen te gebruiken kunnen we uw huis bovendien beschermen tegen weersinvloeden. Daarnaast maakt u met een onderhouden gevel natuurlijk ook een goede indruk.

KWALITATIEVE VERF NIEUWEGEIN

Omdat we alleen het beste willen voor onze klanten maken we hiervoor gebruik van verf van Sikkens en Sigma Deze verf wordt in samenwerking met verschillende bouwbedrijven in Amsterdam gemaakt. Zo kunnen we u duurzaamheid garanderen. Ook denken we altijd met u mee en adviseren we, zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten, graag over de verschillende mogelijkheden.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

In de winter, van november tot februari, kunt u bij deze schilder in Nieuwegein gebruik maken van een winterkorting. Wij maken altijd een uitgebreide offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien bieden we twee jaar garantie op binnenschilderwerk en drie jaar op buitenschilderwerk. Meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact schilderwerk kunt u bij Van der Veer Schilderwerken.