SCHILDER HOUTEN EN OMGEVING VOOR BINNEN- EN BUITENSCHILDERWERKEN

Bent u op zoek naar een schilder in Houten voor het uitvoeren van professioneel schilderswerk aan uw woning? Dan is Van der Veer Schilderwerken uw aangewezen partner. Wij zijn zowel gespecialiseerd in binnen- als buitenschilderwerken. Wilt u eens wat anders met uw woning of bedrijfspand? Een andere kleur kan al een groot verschil maken! U kunt op ons rekenen voor advies over kleurstelling.Wij zijn pas tevreden over het eindresultaat wanneer u dat ook bent. Bij van der Veer kunt u terecht voor deskundig advies op maat en een strakke afwerking.

Schilderwerken houten binnen of buiten

DIENSTEN ALS SCHILDER HOUTEN

U kunt bij Van der Veer Schilderwerken terecht voor uiteenlopende diensten. Wij helpen u onder andere graag verder met:

 • Schilderwerken: Is uw woning en/of bedrijfspand toe aan een nieuw likje verf? Binnen- en buitenschilderwerken behoren tot onze specialiteiten.
 • Glasvlies behang: Met het aanbrengen van glasvlies behang zal uw woning weer stralen als nooit tevoren. Onze vakmannen brengen het glasvlies behang op professionele wijze voor u aan.
 • Latex spuiten: Razendsnel, perfect dekkend en nog een zeer fraai eindresultaat ook. Laat uw Latex spuiten door de vakmannen van Van Der Veer Schilderwerken.

KLANTEN VAN DÉ SCHILDER IN HOUTEN

Van der Veer Schilderwerken werkt als schilder in Houten zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Ook Verenigingen van Eigenaren doen geregeld een beroep op ons. Naast bedrijfspanden en woningen staan wij ook tot uw dienst voor het schilderen van uw villa of boot. Geen object is ons te gek! Regelmatig schildersonderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw huis of bedrijfspand er netjes uit blijft zien, ook gaat uw eigendom jaren langer mee. Bovendien maakt u met een goed onderhouden bedrijfspand een sterke indruk op uw gasten. U kunt bij ons rekenen op een duurzaam resultaat.

VOORDELEN VAN DER VEER SCHILDERWERKEN

Uw schilder in Houten is Van Schildersbedrijf Van der Veer Schilderwerken. Waarom? Ons bedrijf heeft ten opzichte van onze collega’s verschillende voordelen. Zo bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Wij hebben jaren aan ervaring op de teller staan, hebben de juiste opleiding gevolgd en zijn VCA-gecertificeerd. Klanten geven ons immers gemiddeld een 9,3 als beoordeling. Tenslotte werken wij als bekwaam schilder in Houten ook alleen met de beste producten en materialen zoals verf van gerenommeerde fabrikanten waaronder Sikkens en Sigma. Wanneer u ons inschakelt, geniet u dus van de volgende voordelen:

 • Hoogwaardig schilderwerk
 • Een duurzaam resultaat
 • Heldere communicatie
 • Allround service

ERVAREN SCHILDERS MET PASSIE VOOR HET VAK

Het team van van der Veer Schilderwerken heeft passie voor het vak – en dat ziet u terug in het eindresultaat. Door de jaren aan ervaring op de teller kunnen wij elke klus voor u aanpakken. Daarnaast hebben wij allen de juiste scholing genoten en blijven wij op de hoogte van de laatste technieken en trends. Of u nu gaat voor klassiek, romantisch, modern of zakelijk: wij gaan met elke stijl graag aan de slag. Door onze ervaring, de juiste materialen en kwalitatieve verf zorgen wij steeds voor een prachtig eindresultaat. Wij zijn als schilder in Houten ook in te zetten in de ruimere regio van Utrecht.

ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

Of het nu gaat om uw woning of om uw bedrijfspand: zowel binnen als buiten gaan wij voor u aan de slag. Zijn de huidige kleuren bij uw pand wat vaal geworden? Met een likje verf krijgt het gelijk een totaal andere uitstraling. Zeker bij buitenschilderwerken is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Het weer in Nederland heeft namelijk grote impact op de kwaliteit van de werken. Onze verf houdt uitstekend. Schakel daarom van der Veer Schilderwerken in voor een duurzaam resultaat. Vraag gerust om advies: ons bevlogen team praat u graag bij!

Neem gerust contact met ons op om uw situatie door te spreken, wij helpen u graag verder! Wij staan voor u klaar in de omgeving van Houten, maar ook in Nieuwegein, Hilversum, Amersfoort en Utrecht.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht