Slider Image

Glasvliesbehang

Naast het binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij van der Veer schilderwerken ook terecht voor andere werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld een strakke wand met een egale structuur die daarnaast ook nog brandwerend is en tegen een stootje kan? Kies dan net als velen voor glasvliesbehang. Dit prachtige product bestaat uit kleine glasvezeldraadjes.

 

 

Voordelen glasvliesbehang

Glasvliesbehang heeft een groot aantal voordelen:

*Duurzaam
*Het is brandwerend
*Het is overschilderbaar
*Glasvliesbehang is erg sterk
*Bestand tegen kleine oneffenheden

Door het gebruik van kleine glasvezeldraadjes is glasvliesbehang zeer goed bestand tegen een stootje. Ideaal als u kinderen heeft of voor het aanbrengen in gangen of trapgaten. Glasvliesbehang is makkelijk overschilderbaar.

Brandveilig en duurzaam

Mocht u toe zijn aan een een nieuwe uitstraling van uw wand, Dan hoeft u het materiaal niet eerst te verwijderen. U kunt dus direct over het glasvliesbehang heen schilderen. Glasvliesbehang is beter bestand tegen kleine oneffenheden. Heeft u toch kleine gaatjes of oneffenheden dan zijn deze makkelijk met glasvliesbehang te verhelpen. Glasvliesbehang is brandveilig en duurzaam. Door het gebruik van dit materiaal is uw wand brandwerend en gaat het erg lang mee. Kortom, voor een mooie uitstraling van u wanden die tevens ook sterk, brandwerend, makkelijk overschilderbaar en duurzaam zijn kunt u het beste kiezen voor glasvliesbehang. Bekijk alvast de galerij om inspiratie op te doen.

Van der Veer Schilderwerken is de specialist in het aanbrengen en afwerken van uw wanden. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden.